👉 PROFITEER NU VAN DE ONLINE BUSINESS BONANZA DEAL 👈

Het onorthodoxe online programma waarmee jij eindelijk je aanbod helder krijgt.

Ontdek hoe je een aanbod ontwikkelt waarvan je in elke vezel van je lijf voelt dat dit hetgene is wat je te delen hebt, dat jou energie en levenslust geeft én dat onweerstaanbaar is voor je ideale klanten.

VERTEL ME MEER >>

👉 PROFITEER NU VAN DE ONLINE BUSINESS BONANZA DEAL 👈

Het onorthodoxe online programma waarmee jij eindelijk je aanbod helder krijgt.

Ontdek hoe je een aanbod ontwikkelt waarvan je in elke vezel van je lijf voelt dat dit hetgene is wat je te delen hebt, dat jou energie en levenslust geeft én dat onweerstaanbaar is voor je ideale klanten.

VERTEL ME MEER >>

Ben je forever zoekende naar een aanbod dat bij jou past?

 • Probeer je al jaren uit te zoeken wat je zou kunnen doen als zelfstandige?
 • Ben je naarstig op zoek naar een manier om met jouw talenten en passies een rendabel bedrijf uit de grond te stampen?
 • Heb je al een tijdje je eigen bedrijf en wil je een andere richting uit, maar slaag je er niet in om knopen door te hakken en actie te ondernemen?
 • Misschien ben je jaren geleden een bepaald pad ingeslagen met je bedrijf en heb je een aanbod dat op best wat interesse kan rekenen, behalve dan die van jezelf... #boredoutofyourmind
 • Ontbreekt het je aan lef om achter datgene aan te gaan waar je hart echt sneller van gaat slaan ("want kàn ik daar wel mijn boterham mee verdienen...?")?


En bots je daarbij steeds op de limieten die klassieke businessopleidingen en mentors je opleggen?

Tijd voor een radicaal andere aanpak!

SAY NO MORE!

Nieuwe out-of-the-box online training nu met zotte korting

 • nagelnieuwe training door Anouck Meier van Ampersand, serieel ondernemer en empowermentor
 • geen typisch traject waar je aan de hand van een paar strategische oefeningen een voorgekauwd antwoord krijgt
 • wél een plek waar je tijd en ruimte kan nemen om antwoorden te vinden, op de allereerste plaats bij jezelf en niet daarbuiten in die luidruchtige wereld vol ruis en middelmatig advies
 • ontdek aan de hand van video's, private podcasts, visualisaties, journaling oefeningen en meditaties wat écht bij jou past... én waar een reële vraag naar is in de markt
 • nu tijdelijk beschikbaar voor een beperkte groep pioniers met een fikse korting

Let me show you the way!

STOP MET JE TE WRINGEN IN EEN ONE-SIZE-FITS-ALL MAL. BEKLIM NIET LANGER BERGEN WAARVAN JE DE TOP NIET EENS WIL BEREIKEN.

Als je de goeroes op de socials moet geloven, dan "moeten" we allemaal een high ticket aanbod uitwerken. Of "moeten" we allen van onze diensten producten maken en opschalen tegen de sterren op.

Toevallig willen ze je maar wàt graag doen geloven dat het specifieke businessmodel of het type aanbod dat zij verkopen geheel toevallig het nec plus ultra is. The only way to go. En als je hun sjabloon niet overtekent, kopieert tot in de kleinste details, dan ben je een Grote Onnozelaar.

Ik geloof ten eerste al niet in het shamen en blamen van andere ondernemers.

En als je mij al eens als coach had, dan weet je ook: ik beschouw mezelf niet als een goeroe. Ik heb de waarheid niet in pacht. Maar hiervan ben ik na 7 jaar en (bijna) even veel bedrijven rotsvast van overtuigd.

Er is geen one size fits all sjabloon of stappenplan in business. 


Ik stop mijn hart en ziel en al mijn kennis en ervaring met ondertussen duizenden klanten in elk traject dat ik ontwikkel, maar alleen jij kan voelen en weten wat echt bij jou en je bedrijf past. 

Your Biz, Your Choice is dan ook geen evangelie, maar een liefdevolle uitnodiging (of een schop onder je kont) om zelf kritische vragen te stellen en samen met mij uit te vogelen wat voor jou werkt.

Het is een uitnodiging om je tijd te nemen om antwoorden te vinden, op de allereerste plaats bij jezelf en niet daarbuiten in die luidruchtige wereld vol ruis en middelmatig advies.


Niet iedereen hoeft diezelfde platgetreden paden te bewandelen of diezelfde (afgezaagde!) doelen na te streven.

En het mooie is: eens je een aanbod ontwikkeld hebt waar je zelf helemaal achter kan staan, gaat het vanzelf stromen in je marketing en je sales en ligt de weg naar een bloeiend bedrijf voor je open.

Let’s go! 

YOUR BIZ, YOUR CHOICE IS PERFECT
VOOR JOU ALS JE...

 • al een hele tijd op een dwaalspoor zit om je aanbod helder te krijgen
 • je afvraagt hoe je een match maakt tussen wat jij wil en kan aanbieden en waar je klanten op zitten te wachten
 • niet durft te kiezen tussen het half dozijn business ideeën in je hoofd en daardoor verlamd wordt om actie te nemen
 • worstelt met wat je wil aanbieden omdat je denkt "ik wil geen copycat zijn en dit wordt al door anderen gedaan"
 • je hardop afvraagt of je talenten wel "inzetbaar" zijn in je bedrijf en of je dat ene geweldige idee ooit rendabel gaat krijgen
DAT BEN IK!

DIT IS WAT BLOOTSTELLING AAN YOUR BIZ, YOUR CHOICE VOOR JOU KAN DOEN:

 • Je leert waarom je geen copy/paste nodig hebt van de goeroes om een onweerstaanbaar aanbod te ontwikkelen
 • Je leert intunen op je why en hebt kristalhelder waar het jou om te doen is als ondernemer
 • Je gaat aan de slag met het uitbouwen van een bedrijf waar je elke dag opnieuw met plezier in werkt
 • Je doet niet langer alleen wat je goed kan, maar ook wat je oprecht graag doet en werkt vanuit je superpowers in plaats van wat je denkt dat "moet"
 • Je leert omgaan met de veelheid aan ideeën in je hoofd en knopen doorhakken op basis van criteria die voor jou kloppen
 • Je maakt een perspectiefwissel rond je aanbod en je klanten die alles wat je doet in je business voortaan zal veranderen


👉 PROFITEER NU VAN DE

ONLINE BUSINESS BONANZA DEAL 👈

GELDIG TOT 27 NOVEMBER OM 17.00

 • Lifetime Access tot de Ampersand Academy met 8 modules aan materiaal om je aanbod helder te krijgen
 • Geen uren aan video's en theorie maar exact dat wat je nodig hebt om knopen door te hakken en actie te nemen: private podcasts, blog artikelen, journaling oefeningen, visualisaties en meditaties
 • PDF werkboek van 130+ pagina’s

TIJDELIJKE BONUS: EEN JAAR LANG TOEGANG TOT MAANDELIJKSE OFFICE HOURS WAARIN JE ME AL JE VRAGEN KAN STELLEN

JOUW INVESTERING

747,- EUR
297,- EUR

CLAIM JE PLEK >

Bespaar nog eens 30% op de online business bonanza deal dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 207,9,- EUR. Klik hier

Dit is wat je nog meer leert...

 • Je krijgt je ideale klanten loepzuiver in het vizier
 • Je maakt kennis met een waaier aan businessmodellen en krijgt de tools in handen om keuzes te maken die voor jou werken
 • Je begrijpt ten volle wat bedoeld wordt met schaalbaarheid en hoe je het kan inzetten voor je bedrijf... als je dat wil
 • Je toetst je aanbod af aan je Big Life Goals en je ideale invulling van je dagen
 • Je leert de kneepjes van customer research en hoe je betaald wordt om je aanbod te creëren
 • Je kan de transformatie die je aan je klanten belooft duidelijk formuleren en zo overbrengen waarom jouw aanbod een must is
 • Je weet hoe je niet zomaar één aanbod de markt in kan zetten, maar hoe je een volledig ecosysteem opbouwt aan producten of diensten
I'M IN! >>

Hey, ik ben Anouck!
en ik kan niet wàchten om jouw gids te worden...

Zeven jaar geleden zegde ik mijn vetbetaalde job (en bijhorende gouden kooi) als business lawyer vaarwel om serieel ondernemer te worden.

Al snel bleek ook het ondernemerschap niet het Rijk Der Vrijheid waar ik van gedroomd had als loonslaaf. Er bleken allerhande (al dan niet ongeschreven) regels te bestaan over hoe je verondersteld wordt je bedrijf in te richten en hoe je aanbod er hoort uit te zien.


Die eerste jaren als ondernemer verbrandde ik me aan die regels: ik was onvoldaan én uitgeput.

Pas toen ik het roer drastisch omgooide en niet langer te rade ging bij de Grote Goeroes van Ondernemen maar bij mezelf (wat wil ik nu eigenlijk echt?), begon het in mijn bedrijf te stromen en bereikte ik als vanzelf de big hairy goals waar je zogezegd voor hoeft te hustelen.

Your Biz, Your Choice is voor elke ondernemer die het gehad heeft met loos, prefab business advies en die klaar is om ownership te nemen over haar bedrijf én haar geluk.

FAQ

WIL JE ME NOG IETS VRAGEN VOOR JE INSCHRIJFT?

Dat kan. Stuur me even een mailtje op support@ampersandcopy.com. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Of misschien vind je het antwoord op je vraag in deze F.A.Q.

⚡️ "Vanaf wanneer en hoe lang loopt het programma?"

Eens je je inschrijft, krijg je onmiddellijk toegang tot al het lesmateriaal op de Ampersand Academy: video, private podcasts, blog artikels, visualisaties, journaling oefeningen, werkboek,...

Het online lesmateriaal blijft onbeperkt beschikbaar ofwel: zolang als Ampersand Business School blijft bestaan (of tot het internet het begeeft). Zo heb je alle tijd om alles door te nemen op je eigen tempo.

⚡️ "Hoeveel tijd moet ik voorzien voor het programma?"

Dat is voor iedereen anders. Your Biz, Your Choice is een gebald programma. Je wordt niet overstelpt met grote hoeveelheden theorie. Integendeel: we herleiden het tot de essentie en brengen je focus bij wat er echt toe doet. Je kan al het materiaal als je dat zou willen op één dag doornemen.

Dit gezegd zijnde: het beste resultaat boek je als je niet alleen tijd voorziet om het materiaal door te nemen, maar als je effectief thinking time in je agenda zet om de kritische vragen die ik je voorhoud te laten doorsijpelen.

Bottom line is: je hebt alle tijd. Je kan perfect op je eigen tempo alles doornemen. De modules blijven altijd beschikbaar. Je kan de content herbekijken en de werkboeken opnieuw downloaden zoveel je maar wil.

Ik weet trouwens dat ondernemers zichzelf op tijd en stond graag opnieuw uitvinden, dus de kans dat je hiernaar teruggrijpt van tijd tot tijd acht ik héél groot!

⚡️ "Zijn er onbeperkt plaatsen om in te schrijven?
Of haast ik mij beter?"

Je kan onbeperkt inschrijven. Als je je inschrijft nadat deze Deal vervalt, dan mis je wel de korting en de Office Hours