DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Kan je wel wat spice gebruiken in je mailbox, om de dagelijkse sleur van facturen, mailtjes van giga-internetwinkels en platte promopraatjes te doorbreken?

Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy als Stranger Things - maar bevatten iets minder nachtmerriemateriaal. Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat jouw lezers ook aan je lippen hangen.

IK WIL DIE MAILS 👉

DE BESTE MAILS VAN HET INTERNET 👍

Kan je wel wat spice gebruiken in je mailbox, om de dagelijkse sleur van facturen, mailtjes van giga-internetwinkels en platte promopraatjes te doorbreken? Mijn wekelijkse mails zijn even binge-worthy als Stranger Things - maar bevatten iets minder nachtmerriemateriaal. Schrijf je in en steel gerust een idee of twee zodat jouw lezers ook aan je lippen hangen.

What you read is what you get.

Mijn franke mening en spannende anekdotes uit de Westhoek, mijn ervaringen als online business owner, mama en feminist in deze crazy 21e eeuw: het komt allemaal aan bod in mijn nieuwsbrief. Verpakt in mijn herkenbare Ampersand-signatuur. Denk een kwinkslag of elf, een cliffhanger waar ze bij Netflix een puntje aan kunnen zuigen en vooral eerlijke content #realtalk

SIGN ME UP 👉

DON'T TAKE MY WORD FOR IT...  

⭐⭐⭐⭐⭐

"Heerlijk vind ik ze, die mails van je. Het duurde even om me te laten vervoeren door je stijl, maar kijk, je hebt me helemaal mee. Bedankt voor de kwinkslagen waarmee je me vaak een schop onder mijn kont(ent) geeft."

- Annik


⭐⭐⭐⭐⭐

"Potverdorie ik krijg altijd zoveel mails, maar die van u springen er toch altijd uit! Je praat mensen niet naar de mond, je zegt niet hetzelfde of doet niet hetzelfde zoals iedereen anders. En net daarom vertrouw ik u meer dan andere business coaches!"

- Isabel


⭐⭐⭐⭐⭐

"Geen idee of ik kan antwoorden op jouw nieuwsbrief... MAAR WAT EEN SCHITTERENDE TEKST!!!! Ik geniet telkens weer van jouw schrijfstijl... maar dit was ook echt yesyesyes genieten van de inhoud!"

- Pooh


⭐⭐⭐⭐⭐

"En super dankbaar voor de inspiratie, échtheid, eerlijkheid, enthousiasme, ... die jij deelt via je socials, podcast, nieuwsbrief - yes, echt de beste van't internet -"

- Nathalie

⭐⭐⭐⭐⭐

"Maar dan spot ik in mijn inbox tussen de mails plots een Ampersandje... Hup hup hoi, mijn hart maakt een sprongetje! Ik volg je nu al even online, en verdorie, je hebt altijd iets zinnigs en to the point te vertellen. Bedankt daarvoor!"

- Bénédicte


⭐⭐⭐⭐⭐

"Wil toch even laten weten dat ik je manier van content maken BANGELIJK vindt. Zalig authentiek & funny. Luvvv it.
Nie voor niets ben je copywriter, maar wil niet zeggen dat we er geen complimenten over mogen geven 😉"

- Céline


⭐⭐⭐⭐⭐

"Machtige nieuwsbrief om te lezen Anouck
Zooooooo herkenbaar! Echt!"

- Veerle

Je hoeft me nooit meer te missen.

Ooit al gedacht om één van mijn best selling online courses te volgen? Wil je nieuwe uitspattingen zoals mijn Ampersand Rebel Rants niet missen? Dan is deze nieuwsbrief de place to be. Je blijft op de hoogte van elk beest dat ik op de wereld los laat, and then some.

SIGN ME UP 👉