EARLY ADOPTERS

Hét online programma voor solo-ondernemers zoals jij, die klaar zijn om klanten te werven en te verkopen... elke keer ze op de “verstuur”-knop drukken.

Ontdek hoe je een trouwe tribe opbouwt via magistrale e-mails met verslavende werking. In 7 stappen leer je wat en hoe te schrijven van de seconde dat iemand je lijst vervoegt tot ze alles gekocht hebben wat je in huis hebt (and then some).

alleen nu met -60% korting!

aanbod eindigt dinsdag 30 mei om 11.50

IK DOE MEE >>

EARLY ADOPTERS

Hét online programma voor solo-ondernemers zoals jij, die klaar zijn om klanten te werven en te verkopen... elke keer ze op de “verstuur”-knop drukken.

Ontdek hoe je een trouwe tribe opbouwt via magistrale e-mails met verslavende werking. In 7 stappen leer je wat en hoe te schrijven van de seconde dat iemand je lijst vervoegt tot ze alles gekocht hebben wat je in huis hebt (and then some).

alleen nu met -60% korting!

aanbod eindigt dinsdag 30 mei om 11.50

IK DOE MEE >>

Het beste moment om je e-maillijst te starten? Vandaag. Wacht niet tot je tijd hebt om dagelijks een longread uit je mouw te schudden waar je gegarandeerd een Pulitzer mee wint.

Zelf besteed ik wekelijks één uur aan mijn e-mailmarketing. Het resultaat is een multiple six figure business en een leven zoals ik het écht wil. Op mijn voorwaarden.

Krijg al mijn inzichten - eenmalig met waanzinnige korting

 • Online programma voor coaches, creatievelingen, auteurs, experts, trainers, course creators, copywriters en andere solo-ondernemers die klaar zijn om échte connectie aan te gaan en vlot te verkopen.
 • Scherp je copywriting skills aan, krijg magistraal mailen in je vingers en lees de resultaten af op je jaarrekening.
 • Smul van een rijk buffet aan strategieën, technieken en templates om e-mails die converteren te plannen, te schrijven en te optimaliseren.
 • Vind bodemloze inspiratie om wekelijks op de digitale deurmat van je ideale klant te vallen en leer je onderscheiden van de massa zodat lezers je mails openen, klikken en kopen.
 • eenmalig met een absurde korting van -60% op de officiële prijs. Reken daar drie insanely waardevolle bonussen bij en je weet dat je voor 30 mei 2023 om 11.50 moet inschrijven. Deze deal komt nooit of te nimmer terug!

”Helder, to the point, behapbaar en meteen inzetbaar. Je gaat van willen schrijven naar effectief schrijven. En: ik zag mijn inschrijvingen meteen stijgen nadat ik de mails begon te schrijven met jouw methode.”

KATRIEN SMEYERS - REBEL CEREMONIES


”Inbox Rebels was life-changing. We zien nu wat email marketing in onze business teweeg brengt en welk soort nauwe relatie we opbouwen met ons publiek. Het brengt écht op.”

GRIET ALICE & KOEN - FULL OF WONDER

Hé, jij daar!

Ik weet niet of het je al is opgevallen, maar het lijkt wel all about the socials te gaan wanneer we aan marketing denken. Maar marketing bestond al lang voor Mark Zuckerberg een - ongetwijfeld irritante - kleuter was. Ook vóór reels, stories en viral video's raakten ondernemers al aan de bak. Dat lijkt een sprookje nu we elke dag onze kostbare tijd verbranden op de altaren van Instagram en Facebook.

Wat als het anders kon? Als je niet elke dag je duim lam zou moeten scrollen voor een povere like of vijf, maar in plaats daarvan inzet op échte connectie? Wat als het enige wat je daarvoor moet doen af en toe een mailtje versturen is?

In een tijdperk waarin authenticiteit en persoonlijke connectie key zijn, is er geen beter marketingkanaal dan je persoonlijke nieuwsbrief. Het is de plek waar je radicaal jezelf kan zijn, tegen heilige huisjes kan schoppen en waar je kan verkopen zonder sleazy & salesy te worden.

Het beste: je omzeilt er de gatekeepers van het algoritme moeiteloos mee. Mét de juiste titels natuurlijk, maar daarvoor heb ik een aantal tricks up my sleeve.

"Maar Anouck, nieuwsbrieven,

zijn die dan niet dood en begraven?"

Een relikwie van een tijdperk waarin Britney Spears en Christina Aguilera met elkaar wedijverden voor het strakste latex pakje?

Vraag het aan de duizenden abonnees die elke week trouw en gretig mijn e-mails openklikken: ze unsubscriben meteen op die idiote vraag.


Meer dan mijn engaging social content, meer dan mijn podcast of mijn blogposts, meer nog dan mijn damn waardevolle freebies, meer zelfs dan mijn live workshops en online programma’s, kennen mensen mij van mijn e-mails.

De realiteit is: e-mail is springlevend.

The future is (f)email: waarom dit het tijdperk van de nieuwsbrief is

Moeilijk te geloven?
Een kritische geest, I like it!

Een paar statistiekjes, misschien.

 • 4 miljard mensen gebruiken e-mail op zeer regelmatige basis. 4 miljard. Letterlijk de helft van de wereldbevolking.
 • 99% van alle e-mailgebruikers checkt hun mail minstens één keer dagelijks (en sommigen doen dat tot wel 20 keer per dag - is that you?)
 • Van die mensen checkt 58% hun e-mail bovendien first thing in the morning.

Die data schud ik niet uit mijn mouw, maar ontleen ik aan een recent rapport van Hubspot.

E-mail geeft je agency over je boodschap, je publiek en je bereik. Bij e-mail hoef je je ziel niet te verkopen aan Mark Zuckerberg en bloedoffers te brengen aan de algoritmes van de socials. Het is de meest persoonlijke manier om je zaak in de markt te zetten, én geeft je een royale Return on Investment.

Hoe royaal? E-mail genereert voor elke euro die je eraan spendeert 42 EUR. Dat is een ROI van 4200%. Als dat je niet onmiddellijk je e-mail programma doet open zwieren, dan weet ik het ook niet meer.

Ik bedoel: pret, poen en persoonlijke relaties: wat wil je nog meer? Met elke mail kan je je bedrijf doen groeien en ik kan je leren hoe.

DIT WIL IK OOK >>

“Ik had net 4 maanden geld uitgegeven aan een social media beheerder en merkte daar niet veel resultaat van, vooral veel tijd- en moneyloss. Na Inbox Rebels ben ik minder aanwezig op social media, zonder klanten of resultaat te verliezen. Ik schrijf nu ook sneller een mail dankzij jouw framework.”

SELINA VERNIERS - GELUKSVLINDER

JOIN THE REBELS

Ontdek hoe je een trouwe tribe opbouwt via magistrale e-mails met verslavende werking. In 7 stappen leer je wat en hoe te schrijven van de seconde dat iemand je lijst vervoegt tot ze alles gekocht hebben wat je in huis hebt (and then some).

MAKE ME A REBEL >>

Wat mijn nieuwsbrief voor mij betekent

Wekelijks schrijf ik mijn trouwe pennevrienden aan. Geen slijmerige of opdringerige marketingmails - wel een spannende story of een belangrijk inzicht.

Wat dat oplevert?

In eerste instantie een hechte relatie met de mensen (en niet de nummers) die aan de andere kant van het scherm zitten. Mensen schrijven me enthousiast terug, bedanken me voor de occasionele schop onder de kont of willen oprecht met me in discussie treden (en niet van het moddergooien soort zoals je dat op de socials wel vaker ziet).

Marketing draait om vertrouwen verdienen en relaties opbouwen.

En die relaties leveren ook sales op.

Mijn kleurrijke anekdotes en vurige pleidooien in mijn mails leverden letterlijk honderdduizenden euro’s in sales op. Veel meer dan wat posts of stories op de socials ooit deden.

E-mail is mijn belangrijkste verkoper. Hij is er telkens ik een aanbod wil maken en bij elke mail opnieuw presteert hij als de beste.


“Heerlijk vind ik ze, die mails van je. Bedankt voor de kwinkslagen waarmee je me vaak een schop onder mijn kont(ent) geeft. Ik ben eigenlijk van het genre verkoopmails-horizontaal klasseren. Maar kijk, ook daar blijf je me triggeren.”

ANNIK VERHEYEN - OOR.LOF


"Goh, jouw mails zijn zo goed geschreven dat die 'sense of urgency' echt goed doorkomt en ik nu echt wel last heb van FoMo ;-)

Je mails werken echt. Een extra reden voor mij om zelf die skills ook onder te knie te krijgen."

VALERIE SANCTORUM - COCONUTS

Voor wie heb ik Inbox Rebels gemaakt?

Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers te empoweren om een business te runnen en ook een leven te leiden on their own terms. Samen het glazen plafond aan diggelen slaan waar zoveel vrouwelijke ondernemers tegenaan lopen in hun onderneming, daar is het mij ultiem om te doen.

Als je je kan vinden in die gezamenlijke missie, dan ben je van harte welkom in Inbox Rebels.

Maar: dit online programma is er niet zomaar voor iedereen.

Als je de meeste punten hieronder kan afvinken, dan ben jij de ideale Inbox Rebel in spe:

 • Je bent op zoek naar authentieke connectie met je droomklanten.
 • Je hebt het gehad met elke dag het sociale media-monster te voeren en bent op zoek naar een manier om aan marketing te doen die je niet berooft van al je tijd, energie en levensvreugde.
 • Je hebt iets te delen én te verkopen. Geen zorgen als je niet meteen een kladblok kunt vullen met e-mail topics: daar dient Inbox Rebels voor.
 • Het kriebelt om eindelijk iets van je te laten horen via e-mailmarketing. Of je nu al een mailinglist van honderden mensen hebt, of enkel het digitale adres van je business bestie.
 • Je zit er niet mee om radicaal jezelf te zijn in je marketing en ziet het zitten om af te wijken van de platgetreden paden die de marketing coach next door je aanraadt.


Spoiler alert
: ik suggereer regelmatig ongebruikelijke methodes en technieken - net omdat die niet “business as usual” zijn vallen die op en oogsten die ook ongebruikelijk goede resultaten.


Wat je niet nodig hebt om een Inbox Rebel te worden

 • ZEEËN VAN TIJD
  Wat als ik je vertel dat je in de tijd dat je normaal je ochtendlijke koffie opslurpt, een e-mail kan schrijven die je instant duizenden euro’s oplevert?

 • EEN UITPUILENDE MAILINGLIST
  Je hoeft niet te wachten tot je mailinglist barst met duizenden hongerige lezers. We beginnen bij het begin en voor je het weet, stroomt je lijst vol.

 • TECHNISCHE E-MAILSKILLS
  Ook daarop zijn we voorzien in Inbox Rebels. Queen of Tools Miet Bamps legt je haarfijn uit waar je aan toe bent met haar Bonus-cursus Start to Convertkit, het e-mailprogramma waar wij al jaren fan van zijn.

“Social media onderhouden is (licht uitgedrukt) niet mijn ding. Daarom besliste ik om voluit in te zetten op e-mail, want schrijven is iets dat ik wél graag doe. Alleen lukte het me vaak niet om regelmatig e-mails uit te sturen, vooral wanneer de inspiratie me ontbrak. Sinds ik Inbox Rebels heb gevolgd heb ik eindelijk een ritme gevonden dat ik ook effectief kan volhouden en niet na twee weken weer opgeef.”

CLAIRE - BELGHISSIMA


”Wat gaan we nu weer schrijven? Mails sturen was voor Inbox Rebels een opdracht. Het was worstelen en vechten en de balans zoeken tussen onderhoudend en commercieel. Anouck heeft dat helemaal losgemaakt en ons daarin gecoacht.”

GRIET ALICE & KOEN - FULL OF WONDER

Wat je op het punt staat te ontdekken in Inbox Rebels

 • Hoe je van geweldig opzien tegen het schrijven van “alweer een nieuwsbrief” gaat naar dikke fun (en poen) met mails.
 • Hoe je je magistrale mails hergebruikt (en er dus nog meer verkoop uithaalt) aan de hand van de magische vermenigvuldiging en het bodemloze contentmodel.
 • Hoe je ontsnapt uit de netten van de onverbiddelijke spam-filters die de mails van je concurrenten wél tegenhouden.
 • Waarom de meeste ondernemers hun e-mailmarketing compleet verkeerd aanpakken (en dan maar ontmoedigd terugkeren naar de socials, waar ze al hun tijd en energie weggeven).
 • Wat je als solo-ondernemer kan leren van the big boys & girls als Disney en Netflix.
 • Waarom je er niet meer geraakt met wat tips en advies weggeven in je mails.
 • Waarom fascinatie en nieuwsgierigheid het altijd winnen van gortdroge informatie of hard selling.
 • Waarom je jouw schooljuf-outfit beter in de kast laat wanneer je e-mails tikt.
 • Welke copywriting tricks essentieel zijn om je klanten tot de laatste letter geboeid te houden en hen te doen klikken en kopen.

“Dankzij Inbox Rebels is e-mails schrijven een van mijn favoriete to do's geworden. De e-mails worden aan de lopende band geschreven en mijn hoofd loopt over van inspiratie. Het begint stilaan te lijken op de overstromingen van een paar zomers geleden.”

ANNELIES NEVEJANS - ONTRAFELD

Wat je nog meer ontdekt in Inbox Rebels

 • Waarom ik mijn beste mails in bad schrijf.
 • Hoe je zo bedreven geraakt in magistrale mails schrijven, dat je ze op minder dan 20 minuten uit je klavier tovert.
 • Hoe je je klanten traint om telkens weer op de link in je mails te klikken.
 • Waarom je waarschijnlijk veel vaker kan mailen dan je nu doet & waarom dat véél meer oplevert in je business.
 • Hoe je mails schrijft die klinken zoals jij en die alleen maar van jou kunnen komen (door te doen wat jouw concurrenten niet durven).
 • Hoe je ervoor zorgt dat klanten je mails steevast lezen. Ja, dat ze er zelfs naar uitkijken om je mails te krijgen.
 • Hoe je lezers bij hun nekvel grijpt en de rillingen over hun rug doet lopen (en waarom emotie duust keer beter is dan informatie als het op verkopen aankomt).
 • Welke subjectlines zorgen dat je open rates through the roof gaan (hint: make it sexy, mama).
 • Waarom het goed is om af en toe flink te keer te gaan en eens goed je gedacht te zeggen in je e-mails.
 • Waarom storytelling wérkt, zelfs als je in de meest droge en rationele niche op de aardbol actief bent.

”Inbox Rebels was de derde cursus op rij die ik bij Anouck heb gevolgd. Telkens opnieuw word ik happy van haar energie en enthousiasme. Ze geeft je gewoon goesting om ondernemen een nieuwe vibe te geven.”

NELE DEBUSSCHERE - STUDIO LAGOM

Dit leer je NIET van mij

Ben je op zoek naar een een vaste blauwdruk of een fail-proof, rigide systeem dat je vertelt wat je exact moet doen en wie je moet kopiëren voor World Domination? Klik dan maar weg, want dat zal je van mij niet leren.

We vertrekken vanuit de fundamentele premisse dat er meer dan één manier is om succes te oogsten met e-mail en dat jij beslist welke manier er het beste bij jou past. Hoe meer eigenheid in je mails, hoe liever.

Inbox Rebels is geen set in stone stappenplan, maar een buffet. Je kan cherry picken en recht op je doel afgaan door de stappen te kiezen in de volgorde die jou het best uitkomt.

Ik wil dat je jouw eigen ding doet, ook (of zelfs: vooral) in je e-mailmarketing. Daar zit namelijk het goud.


”Je kan het geleerde direct toepassen in de praktijk en je ziet meteen het resultaat. Het format met opgenomen zoomsessies en live schrijfsessies met directe feedback is een leuke afwisseling.”

SELINA VERNIERS - GELUKSVLINDER


“Zoals al jouw cursussen en podcasts: heel duidelijk en echt van topkwaliteit.”

NADINE KIEFT - NADINE KIEFT JEWELRY

Wat krijg je precies als je inschrijft?

Je krijgt toegang tot mijn strategieën, ervaring en beproefde recepten en zet ze vervolgens helemaal naar jouw hand. In 7 stappen ga je van vage hoop naar onverhoopt succes met je e-mailmarketing.

JE WORDT STAP VOOR STAP EEN MAIL MASTER:

1

MEET JEZELF EEN MAGISTRALE MAIL MINDSET AAN

Je ontdekt waarom e-mail marketing springlevend is en welke belemmerende overtuigingen je best overboord zwiert om ook je business te doen groeien en bloeien. Ik geef je ook meteen een not-to-do-lijstje mee van de blunders & bloopers waartegen al je concurrenten zondigen en waardoor ze een gigantisch potentieel laten liggen.

2

MAAK ZE VERSLAAFD AAN JE MAGISTRALE MAILS MET STORYTELLING & SPANNINGSBOGEN

Ik onthul het verrassende element dat je dringend moet weglaten uit je e-mails en reik je in plaats daarvan een eenvoudige techniek aan om je mails even binge worthy te maken als je favoriete Netflix serie. Als je klaar bent met deze stap, hypnotiseer je lezers zodat ze wel moéten doorlezen tot de laatste snik.

3

THE GIFT THAT KEEPS ON GIVING: MAGISTRALE MAIL TOPICS

Nu lijkt het misschien nog ondenkbaar, maar na deze stap zit je nooit meer verlegen voor een onderwerp en schrijf je meesterlijke mails op basis van een fait divers’tje op een doordeweekse donderdag. In geen tijd.

4

ONWEERSTAANBARE TITELS EN DITO OPENINGSPERCENTAGES

Ik vertel je waarom je best buitenproportioneel veel aandacht besteedt aan je titels en hoe je ervoor kan zorgen dan klanten niet anders kunnen dan je mails openen zonder dat je je tot dirty tricks hoeft te verlagen.

5

MEER SALES MET
MAGISTRALE MAILS

De verhalen die je vertelt in je mails zijn niet vrijblijvend: ze hebben een duidelijk doel. Ik toon je hoe je vlotjes van je story naar je aanbod gaat, zonder forceren of bruskeren en hoe je je sales opdrijft door net géén ordinaire marketing mails te sturen. Bonus: we halen de druk van de ketel door meer te mailen en meer fun te beleven.

6

JOUW EIGEN SAUSJE: ONWEERSTAANBAAR EN RADICAAL JEZELF IN JE MAILS

Vergeet alle regels die je denkt te moeten volgen om je “professioneel imago” hoog te houden en leer om te intrigeren, fascineren en meer aantrekkingskracht uit te stralen dan de gemiddelde Hollywood coryfee. Ontdek de smaak van jouw unieke sausje en speel uit wat typisch jij is. Vind je stem en schrijf zoals je spreekt.

7

SEQUENCES & BAG O'MAILS: ZET JE MAGISTRALE MAILS OP AUTOPILOOT

Je leert waarom een warm welkom de helft van het (verkoop)werk is en hoe je vertrouwen en relaties opbouwt met je e-mails. Ik vertel je wat de zin en onzin is van zogeheten e-mailcarrousels en hoe je e-mail inzet in evergreen verkoop en in lanceringsmodus.

 • Je krijgt toegang tot de eerste stap op dinsdag 30 mei en daarna laten we de volgende stappen één voor één op je los.

STAPSCHOENEN AAN?


‘Ik voelde meteen dat dit een kort en behapbaar programma zou zijn. Voor mij deed de combo online les volgen en samen schrijven de deur volledig open. Het was theorie omzetten in praktijk. Heerlijk!”

KATRIEN SMEYERS - REBEL CEREMONIES


”Inbox Rebels geeft je een stevige basis op alle vlakken (mindset, framework, strategie, inspiratie) om eindelijk echt te starten met emailmarketing.

Ik ontdekte dat ik schrijven heel leuk vind en er telkens beter in word. Gisteren deed ik nog een klein dansje na het versturen van mijn nieuwsbrief! ”

KIMBERLY VAN DER TAELEN - THE CHAOS TERMINATOR

ENKEL NU MET -60% KORTING

👇 Kies de formule die bij je past 👇

ORIGINAL REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.
 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal
 • EXCLUSIEF VOOR MAX. 9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

3.500,- EUR
1.400,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 980,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 120,- EUR

MASTERMIND REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.
 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen we je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal.
 • EXCLUSIEF VOOR MAX. 9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

7.000,- EUR
2.800,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 1.960,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 240,- EUR

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

”Jouw systeem met de database is geniaal! Elke nieuwe inspiratie wordt nu meteen in mijn digitale fichebak gedropt. Ik hoef alleen nog de focus van de week te bepalen (waar heb ik actie nodig?) en de juiste fiche boven te halen. Dat is al de helft van het werk. Inbox Rebels was de investering meer dan waard!”

ANNELIES NEVEJANS - ONTRAFELD


”Nu houden we van onze nieuwsbrief en komt ze er vanzelf elke vrijdag in plaats van dat dat een opdracht is. We krijgen dat ook terug van onze lezers. Die kijken echt elke week uit naar onze nieuwsbrief. Tot voor Inbox Rebels was onze nieuwsbrief een moetje en nu een plezier. Het mag écht fucking plezant zijn!”

GRIET ALICE & KOEN - FULL OF WONDER

🍌 Bonus Bonanza 🍌

Als je vóór dinsdag 30 mei om 11.50 inschrijft,
dan krijg je 🎁 drie waanzinnige bonussen 🎁 er boven op:

BONUS #1

BOUW JE LIJST
MASTERCLASS

Nog geen horde van honderden volgers die aan je lippen hangen op je mailinglijst? No list, no problem.

In deze masterclass ter waarde van 197 EUR vertel ik je hoe je je lijst kan doen groeien zonder moeilijke technische trucs of grote advertentiebudgetten.

BONUS #2

SALES MAILS FICHEBAK

Een converterende mail sequence schrijven from scratch? Dat moet makkelijker kunnen, dacht ik.

En dus geef ik je toegang tot mijn digitale fichebak met mails die me bij de eerste lancering van Launch Rebels 71.000 EUR opbracht.

BONUS #3

STEL ME AL JE VRAGEN

Krab je jezelf in het haar bij een van mijn bold statements in één van de 7 stappen? Wil je exact weten hoe je één van mijn zotte strategieën zelf kan implementeren in je business?

Goed nieuws: je kan je brandende vraag meteen afvuren tijdens één van de 7 live Q&A's. Zo zet je stappen met 7-mijlslaarzen!

Als gediplomeerd Inbox Rebel heb je

 • Een welcome sequence die je abonnees prept om klant te worden
 • Een strategie met een helder doel en duidelijke topics voor je e-mails
 • De skill om in no time knallers van e-mails te tikken
 • Het proces om koude subscribers van je lijst te scrubben
 • Een swipe file voor elke mail die je nodig hebt als je gaat lanceren
 • Een onboarding proces dat van klanten trouwe ambassadeurs maakt
 • Een e-maillijst waar je met vertrouwen aan kan verkopen, every single time!

”Het co-schrijven met andere ondernemers tijdens de workshops heeft me zoveel bijgeleerd! Ik ‘zie’ nu ook eindelijk de anatomie van een goeie mail en heb geleerd dat het niets te maken heeft met zitten wachten op een geniale ingeving. Want er bestaat een systeem! Yes! Alsof ik deelgenoot ben gemaakt van een geheime formule.”

CLAIRE VANDERHAEGHEN - BELGHISSIMA

ENKEL NU MET -60% KORTING

👇 Schrijf je in 👇

Je kiest uit twee formules naargelang je graag meer of minder aan de hand vastgehouden wordt 😉

ORIGINAL REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.

 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen we je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal.
 • EXCLUSIEF VOOR MAX.9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

3.500,- EUR
1.400,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 980,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 120,- EUR

MASTERMIND REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.

 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen we je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal.
 • EXCLUSIEF VOOR MAX. 9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

7.000,- EUR
2.800,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 1.960,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 240,- EUR

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

"Anouck weet wat ze doet. Ze geeft heel veel informatie, ook over dingen waar je zelf niet aan denkt of dingen waarvan je niet goed weet hoe je ze moet aanpakken. De content is zeker zijn prijs waard én het is dat duwtje in de rug om eraan te beginnen."

TREES ACCOU - OP NE ZONDAG


“Ik had geen idee hoe ik ooit een newsletter zou kunnen uitsturen. In Inbox Rebels gingen we op een overzichtelijke en leuke manier te werk en en nu stuur ik consequent mijn newsletters uit en krijg ik positieve feedback!”

JOKE VANDROMME - ACTIVE MINDS

✍️ ALLEEN VOOR MASTERMIND REBELS ✍️


Live Schrijfdagen

Inbox Rebels draait niet om zoveel mogelijk theorema's van buiten blokken of abstracte denkoefeningen.

Inbox Rebels draait rond DOEN. Effectief en eindelijk die mails schrijven die je business richting next level krijgen. Dat doen we sowieso in de gezamenlijke online sessies. Maar voor wie die extra accountability kan gebruiken is er de Mastermind met maar liefst 3 live schrijfdagen!

Er is geen beter moment en geen beter gezelschap (ikzelf en 9 andere gemotiveerde Rebels) om wat je leert meteen om te zetten in de praktijk.

Tijdens 3 livedagen in de co-working Spaces in Gent strooi ik kwistig met mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks, ontvang je rechtstreekse feedback op je schrijfsels en krijg jij meer converterende content geschreven dan anders op een half jaar.

Schrijven samen met mij aan deze tafel? Blokkeer dinsdag 6 juni, 20 juni en 4 juli in je agenda en rep je naar de kassa!


”De meerwaarde van de mastermind? Alles! Nee, serieus. Los van de fantastische omkadering, was het samen in stilte schrijven een heerlijke ervaring. De onmiddellijke feedback en tips die je tekst verbeteren. Het overleggen met elkaar: hoe komt die op jou over? Zou je inschrijven op basis van deze mail? Ik zou elk jaar inschrijven voor zo'n Mastermind. Het was mijn tijd en energie meer dan waard.”

”Ik beveel Inbox Rebels aan omdat het helder, to the point, behapbaar en meteen inzetbaar is. Je gaat van willen schrijven naar schrijven. En: ik zag mijn inschrijvingen stijgen nadat ik de mails begon te schrijven met jouw tips.”

KATRIEN SMEYERS - REBEL CEREMONIES


”De meerwaarde van de mastermind? Ongetwijfeld de persoonlijke feedback op je schrijfsels, die mijn groei absoluut veel sneller liet gaan.”

KIMBERLY VAN DER TAELEN - THE CHAOS TERMINATOR


"Een paar dagen alleen maar schrijven onder de veilige vleugels van Anouck met een aantal anderen en dan met verschillende mails en flows naar huis gaan, dingen die klaarstonden: dat was heerlijk!"

GRIET ALICE & KOEN - FULL OF WONDER

ENKEL NU -60% korting

ORIGINAL REBEL

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

3.500,- EUR
1.400,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 980,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 120,- EUR

MASTERMIND REBEL

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

7.000,- EUR
2.800,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 1.960,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 240,- EUR

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

“Inbox Rebels geeft je een boost om daadwerkelijk met een nieuwsbrief te beginnen en zorgt ervoor dat je echt zin krijgt om iedere week weer een brief de wereld in te sturen.

Je zou er verslaafd aan raken, ik heb echt zin gekregen in content creatie!”

ANNELIES NEVEJANS - ONTRAFELD

Hey, ik ben Anouck!

Maar noem me gerust “de vrouw die haar volk leerde e-mailen”. Ik ben wekelijks scheutig met Pittige Anekdotes & Belangrijke Gedachten in mijn nieuwsbrief.

Wat me dat oplevert? Sales, connectie en verdomme veel plezier.

E-mailmarketing is de kern van mijn bescheiden - ahum - Amperium. Met mijn e-mailstrategieën kon ik al verschillende six figure launches op mijn conto zetten én verloste ik mezelf van het juk van de socials. Meer “Hell yes” als replies in mijn inbox, minder mijn broek verslijten op Instagram.

In Inbox Rebels deel ik voor het eerst hoe ik dat van A tot Z aanpak, van idee tot de verstuur-knop. Ik ben super excited om mijn expertise met je te delen!

OMG, SUBSCRIBE >>

"Ik vind Anouck heel authentiek en recht door zee. Ik vind het iemand die vanuit haarzelf kan vertellen en ook haar manier van communiceren en 'lesgeven', dat past helemaal bij mij.

Ze heeft een heel grote presence, een heel sterke aantrekkingskracht en dat komt door haar taal, doordat ze speelt met taal. Ze durft heel creatief zijn, out of the box."

ILSE DIELTJENS - FINANCIËLE ONDERNEMINGSCOACH


"Wat ik heel fijn vind aan de aanpak van Anouck is dat het heel weinig te maken heeft met: moet, moet moet. Je moet dit, je moet zoveel keer per week of per dag online zijn, je moet op die en die social media zitten en je moet, je moet, je moet. Dat vind je bij Anouck niet terug en dat vind ik heel fijn.

Het gaat echt om jezelf zijn, om doen wat goed voelt. Om je secret sauce uitstrooien over de wereld en over je content en helemaal je eigen ding doen op de manier die goed voelt voor jou. Helemaal jezelf zijn."

MIET BAMPS - UNCLOUDED


"De manier waarop Anouck zelf een publiek opbouwt en haar mails aanpakt, daar stond ik echt van te kijken. Die madam weet duidelijk waarover ze spreekt. Dat overtuigde me: van haar wou ik meer leren."

JOZEFIEN RYCKX - STUDIO GOESTJES


”Het is een heerlijk medium waar we echt verliefd op geworden zijn!”.

GRIET ALICE & KOEN - FULL OF WONDER


"Volg je Anouck en voel je dat haar aanbod en haar schrijven met je resoneren? Weet ze jou te raken? En wil je groeien en leren?

Dan ben je bij Anouck op de juiste plaats. Ze is heel hands-on, ze nodigt je meteen uit om aan de slag te gaan en geeft je super vlot feedback waar je ook echt iets mee bent."

VALERIE VAN ROEY - TRUST YOUR TRUTH

"Klinkt geweldig, maar ik ben een technische kluns."

I hear you. We gaan daar ook niet flauw over doen: als je overweg kan met enkele goed gekozen technische tools, dan bespaar je tijd, energie en frustratie en heb je al een voetje voor op al de rest. En omdat wij absoluut willen vermijden dat jouw technische linkerhanden in de weg staan van World Domination, hebben we voor jou dé perfecte oplossing voorzien.

🎁 BONUS MODULE 🎁


E-MAILMARKETING VOOR

TECHNISCHE DUMMIES

HAVE NO FEAR, MAGIC MIET IS HERE

 • Is Convertkit nog niet het e-mail marketingparadijs waar je van droomde?
 • Hulp nodig om een freebie te maken en te koppelen?
 • Hoor je het in Keulen donderen als het gaat over sequences en automations?

Queen of Tools Miet Bamps legt je haarfijn uit waar je aan toe bent met haar Bonus-cursus over Convertkit, het e-mailprogramma waar wij al jaren fan van zijn.


"Ik ben de verhalen die ik al had klaarstaan systematisch aan het aanpassen naar content om mijn mailings te schrijven. Het zijn letterlijk drafts die ik maar moet aanpassen voor een lancering of freebie of gewoon... een verhaal!

Jouw methode heeft ook mijn weerstand tegen sales weggenomen.

KATRIEN SMEYERS - REBEL CEREMONIES

🎁 BONUS FILE 🎁

SWIPE AL MIJN PROMO MAILS

Ik laat je snuffelen in mijn digitale fichebak

Een converterende mail sequence schrijven from scratch? Dat moet makkelijker kunnen, dacht ik.
En dus geef ik je inkijk in mijn interne lanceringskeuken.

Bestudeer de exacte sales mails waarmee ik op enkele dagen tijd 71.000 euro omzet binnenrijfde.


"Het inzicht hoe mailings en herhaling belangrijk zijn, en vooral... dat je dat zo open deelt door jouw eigen mailings toe te lichten. Ik hou ervan als mensen open kaart spelen en kennis willen delen."

VERONIEK DE LEENHEER - ATELIER DE LEENHEER V.

🎁 EXTRA BONUS 🎁

IK GA MET JE MEE, ALTIJD EN OVERAL. ZELFS IN BAD.

Want: je kan alle lessen beluisteren als private podcasts

We doen er echt alles aan om jou zo makkelijk mogelijk door het programma te loodsen zonder dat je uren en uren aan je computer gekluisterd hoeft te zitten.

Luister naar het lesmateriaal via je favoriete podcast app in de auto, op wandel of als je ovenhapjes aan het inslaan bent in de Delhaize. Of in bad. Anywhere. Anytime.

ENKEL NU MET -60% KORTING

👇 Schrijf je in 👇

Je kiest uit twee formules naargelang je graag meer of minder aan de hand vastgehouden wordt 😉

ORIGINAL REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.

 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen we je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal.
 • EXCLUSIEF VOOR MAX.9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

3.500,- EUR
1.400,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 980,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 120,- EUR

MASTERMIND REBEL

 • Mijn stappenplan naar Magistrale Mails in 7 online workshops. Neem live deel aan de opnames van de online workshops. Of bekijk de opnames wanneer het jou uitkomt.
 • Na elke workshop kan je mij persoonlijk je prangende vragen stellen in een Q&A sessie. Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je je vragen insturen.
 • Schrijf tijdens 3 gezamenlijke online sessies onder mijn begeleiding. Zo raken die mails ook effectief op papier.
 • Ontvang het nagelnieuwe Inbox Rebels werkboek.

 • Krijg gerichte feedback op al je mails tijdens de loop van het programma. Zo helpen we je écht naar het volgende niveau.
 • Stel rechtstreeks je vragen aan Anouck via het Inbox Rebels Slack Kanaal.
 • EXCLUSIEF VOOR MAX. 9 REBELS: 3 live schrijfdagen waarbij we samen aan je mails schrijven (get it done!) en ik mijn meest waardevolle copywriting tips & tricks deel. Blokkeer 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 in je agenda en rep je naar de kassa!

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

7.000,- EUR
2.800,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 1960,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 240,- EUR

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

“Het schrijven van de e-mails is niet "my zone of genius", toch dankzij de cursus valt de schroom weg. Een vriendin (en goede schrijfster) had het door en stuurde een super motiverend mailtje dat ze mijn mails nu heel leuk vindt.”

WINNI DE HAES - WINSIDEOUT

F.A.Q.

Wil je me nog iets vragen voor je inschrijft?

Dat kan. Stuur me even een mailtje op support@ampersandcopy.com of stuur een bericht via de chat rechtsonder. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.


Of misschien vind je het antwoord op je vraag in deze F.A.Q.:

⚡️ Heb ik de boot gemist en ben ik te laat om een nieuwsbrief te starten?

Het beste moment om je mailinglist te starten was misschien enkele jaren geleden, maar het tweede beste moment is vandaag. Met de juiste content en spiffy copy kan jouw publiek nog steeds in no time groeien. Als jij je schouders er nu onder zet, natuurlijk.

⚡️ Ik ben bang dat niemand zit te wachten op een wekelijkse nieuwsbrief van mijn hand 😬

We kickstarten het programma met je mailing mindset. Want je mag dan een ellenlange lijst met topics hebben, als je niet gelooft dat wat jij zegt ook gehoord moet worden: dan staan we nergens. Ik geloof dat elke ondernemers mails kan versturen met de spanningsboog van The Handmaid's Tale, hoe droog hun vakgebied ook is. Hoe? Dat leer je in Inbox Rebels.

⚡️ Ik ben als de dood dat ik te vroeg op “send” ga klikken of mijn hele lijst per ongeluk ga unsubscriben. Heb ik technische skills nodig voor mijn nieuwsbrief-imperium?

Ik kan je geruststellen: de meeste mailsystemen hebben geen autodestruct-knop. Maar om te zorgen dat jij die eerste mail ook effectief verstuurt, heb ik Magic Miet gesmeekt om een ConvertKit-cursus in elkaar te steken als bonus bij deze bèta-editie. She said yes! Je leert dus van mijn persoonlijke mail-wizard aan welke touwtjes je achter de schermen moet trekken om jouw verhaal tot in de digitale brievenbus van je grootste fans te krijgen.

⚡️ Ik heb geen idee waarover ik moet schrijven 😬

Toen Shakespeare “All the world’s a stage” schreef, bedoelde hij eigenlijk “elke gebeurtenis is voer voor je nieuwsbrief”. Ik leer je niet enkel hoe je een engagerende nieuwsbrief schrijft, maar ook hoe je een oneindige voorraad aan topics aanlegt die stuk voor stuk storytelling-pareltjes zijn. Deelnemers aan de beta editie noemen mijn systeem met de verhalen-databank "gewoonweg geniaal".

⚡️ Ik weet niet of ik hier tijd voor heb. Gaat het mij niet alleen maar méér werk opleveren?

Ga snel even je schermtijd checken op je smartphone. Misschien kan je de tijd die je gebruikt om likes uit te delen op de socials wel gebruiken om een royale return on investment te creëren met je nieuwsbrief? Tis maar een ideetje!

⚡️ Vanaf wanneer en hoe lang loopt het programma?

Ik neem de eerste stap - samen met jou? - op 30 mei. Vanaf dan verschijnt er 7 weken lang wekelijks een nieuwe workshop. Kan je er niet live bij zijn? No worries, je krijgt toegang tot alle opnames en kan die tot in den treure (her)bekijken. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

⚡️ Is dat wel iets voor mijn sector? In mijn branche is dit precies niet zo gebruikelijk.

Ik ben ervan overtuigd dat je dit kan toepassen in elke sector. Net omdat je concurrenten het misschien niet doen of omdat het niet gebruikelijk is, kan je je makkelijker onderscheiden.

Ik heb zelf aan een mastermind deelgenomen met een groep ondernemers van allerhande sectoren. Allemaal nummer 1 in hun branche. En ze doen stuk voor stuk aan e-mail marketing - met succes.

⚡️ Ik ben niet zo grappig/extravert/in your face/luidruchtig als jij Anouck. Moet ik me dan zoals jou gaan gedragen om resultaat te hebben?

Jij moet just niks! Behalve dan radicaal jezelf blijven. De aantrekkingskracht van magistrale mails zit hem net in het uitspelen van jouw eigenheid. Jouw persoonlijke sausje toevoegen en zo onweerstaanbaar worden, boven het saaie maaiveld uitsteken van de gortdroge content die je concullega’s serveren.

Je hoeft dus helemaal geen tweede Anouck te worden (gelukkig maar)!

DOE JE MEE MET DE MASTERMIND?

Zet 6 JUNI, 20 JUNI EN 4 JULI dan met rode (of roze) stylo in je agenda en schrijf je als de bliksem in.


"Potverdorie ik krijg altijd zoveel mails, maar die van u springen er toch altijd uit! Je praat mensen niet naar de mond, je zegt niet hetzelfde of doet niet hetzelfde zoals iedereen anders.

En net daarom vertrouw ik u meer dan andere business coaches! Echt, merci!"

ISABEL SLAGMUYLDERS - INTENSABEL


"Hi Anouck, wil toch even laten weten dat ik je manier van content maken BANGELIJK vind. Zalig authentiek & funny. Luvvv it. Nie voor niets ben je copywriter, maar wil niet zeggen dat we er geen complimenten over mogen geven 😉"

CELINE ROMBOUTS - HEALTHY HABITS

ENKEL NU -60% korting

ORIGINAL REBEL

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

3.500,- EUR
1.400,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 980,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 120,- EUR

MASTERMIND REBEL

EARLY ADOPTERS DEAL: -60%

7.000,- EUR
2.800,- EUR

Bespaar nog eens 30% op de early adopters prijs dankzij de kmo-portefeuille en betaal slechts 1.960,- EUR. Klik hier.

OF betaal in12 maandtermijnen van 240,- EUR

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds