ONTDEK DE

90 DAGEN
CONTENT PLANNER

Plan je content, bespaar bakken tijd en pluk de vruchten in je business!

BESTEL NU >>

WHAT GETS PLANNED, GETS DONE! ✅

Je kan de meest fantastische visie hebben voor je bedrijf en een geniale marketingstrategie bedenken tijdens je kostbare thinking time. Als je er vervolgens niet in slaagt om die te implementeren, dan bereik je er niks mee. Nul. Noppes. Nada.

En als je aan de vooravond van je lancering nog moet beginnen schrijven aan je content, dan laat je bovendien bakken aan potentieel liggen.

Clevere ondernemers? Die plannen hun marketingacties systematisch in.

JE CONTENT OP VOORHAND PLANNEN?

DAT IS:

💭

Doordacht te werk gaan
in plaats van à la minute paniekvoetbal spelen (hallo, inspiratie?)

🧘‍♀️

Jezelf heel wat stress besparen

🎯

Betere resultaten oogsten en stap voor stap dichter bij je doelen komen

Jouw content planner is echt goud waard!

Ben er onlangs een paar uurtjes mee bezig geweest, en het is de eerste keer dat ik zo snel en zo duidelijk een actieplan heb opgesteld, net omdat je eerst even terugkijkt en brainstormt en zo. Tooooopding!

SILKE DESAEVER - DIETISTE & LACTATIEKUNDIGE

”

CONSISTENT PLANNEN
= GEGARANDEERD RESULTATEN OOGSTEN 🌾

De Ampersand 90 dagen content planner omvat een compleet content planning systeem - allemaal in één handig document. Het loodst je stap voor stap door het plannen van je content én je business goals, in overzichtelijke blokken van 90 dagen.

Het is veel meer dan een content planner - het is alsof je er een marketing strateeg bovenop krijgt, die je helpt om je doelen in je business te ondersteunen met je content planning.

Het proces helpt je om een laserfocus te houden op wat écht van tel is in je onderneming en om een overzicht te krijgen op belangrijke projecten, taken, doelen en je marketing kalender.

Als jij een ondernemer bent, content creëert en dat op een georganiseerde en productieve manier wil doen, dan is deze planner wat je nodig hebt!

GIMME THE GOOD STUFF

PSST - NEEM HIER EEN SNEAK PEEK... 🤫

3 PLANNERS VOOR DE PRIJS VAN 1

Bij aankoop krijg je niet 1 maar 3 planners.

Kies hoe jij het liefste werkt of combineer en hergebruik de planner na die 90 dagen naar hartelust!

INVULBARE PDF

Liever alles keurig op je laptop? Kan perfect: je typt alles rechtstreeks in de PDF.

PRINTABLE PDF

Toch meer van het papier?
Gebruik dan deze print-vriendelijke versie en ga aan de slag met sharpies en fluostiften.

NOTION TEMPLATE

Notion-lover?
Jij smeedt voortaan je content plannen met dit handige template, dat je kopieert in je eigen workspace.

🎉 FEESTJE 🎉

HOW, ZEKERS

We vieren ons 5-jarig jubileum!
Daarom kan je de planner uitzonderlijk voor 97 79 EUR excl. BTW downloaden.

HOI, IK BEN ANOUCK!

Mijn missie is om jou wind onder je vleugels te geven door je de tools aan te reiken die je nodig hebt om echt impact te maken met je business en je missie.

En ik ben niet aan mijn proefstuk toe. Ik heb bakken hands-on ervaring in de loopgraven van de online marketing. Sinds ik mijn eerste online cursus verkocht in 2016 (het Stenen Tijdperk van het Internet 🦖) heb ik letterlijk honderden succesvolle campagnes gevoerd voor mezelf en voor mijn klanten. Mét resultaat.

Bloggen, vloggen, podcasts, e-mail & social media: I live and breathe contentZowel met mijn blog als met Werk & Leven - één van de eerste en meest succesvolle Vlaamse podcasts - bouwde ik een brede achterban van enthousiastelingen op. 

Nu deel ik voor het eerst mijn planning systeem in een handige planner zodat ook jij je stempel kan drukken met je content!

MAAK EINDELIJK WERK VAN JE BUSINESS GOALS! ✊

DEZE TOPPERS ZIJN FAN... 👇

Anouck staat er niet met een belerend vingertje, maar geeft je net de motivatie en de schop onder je kont om werk te maken van je content.

JOKE HIMPENS - PRACTICAL JOKE

”


Miet Bamps Unclouded

Het is zoveel meer dan enkel een content planner. Ik heb er de hele kwartaalplanning van mijn business mee aangepakt en kijk nu vol goesting naar de komende weken.

MIET BAMPS - UNCLOUDED

”


Anouck is open en authentiek. Ze is wie ze is, ook in haar werk. Ze verkoopt geen mooie praatjes, ze weet waarover ze spreekt en je voelt die connectie. She walks the talk.

AN VANDER WEYDEN - AN EPIC VIEW

”

PLAN JE SUCCES! ✊